Angel

Nakon 5 godina xD ponovno sam dosla na ovaj blogger (malo zastrasujuca pomisao da je vec toliko godina proslo).
Ali otom-potom…
Nalazim se uvjek u istoj situaciji tj. situaciji da dodjem do nekog “kraja” koji samo nestane i ponovno iste situacije prolazim. Vrtim se u krug.
Moj ljubavni zivot je cista nula, valjda iz razloga sto uporno zelim nekoga voljeti i smiriti se, ali ne ide mi od ruke. Likove koje ja uopce necu niti ih zelim uvjek su tu, skidaju mi zvijezde sa neba, ali ja sam nezadovoljna. Uvjek bjezim , nezadovoljna sam sa svijetom, ljudima, prijateljima, okolinom …( nisam Emo :D)
Zagovoljna sam sa svojim izgledom i uvjek dobivam potvrde od muskaraca ali problem je sto upoznajem samo djecu koja su mladja od mene ili neke problematicne likove koji su do svoje 20. god prosli sve i svasta.
Prije otp. tjedan dana upoznala sam momka koji mi je na prvu sjeo tj. pronasla sam u prici sebe u njemu, divan je.
Izasli smo par puta i on je trebao nazad, jer smo se obadvoje upoznali u nasem rodnom kraju gdje ne zivimo. Dok je tu bio svaki dan je dolazio do mog grada koji je od njega udaljen nekih 40 km, ali je jako stidan bio.
Upoznali smo se na izlasku gdje smo obadvoje pjani bili xD tu noc smo 3 sata samo pricali (poljubili se ) kad sam kuci dosla odma mi je sms poslao. prezadnji dan sto je tu bio bili smo zajedno do zore zezali se, jeli, pricali.
zadnji dan se nije ni javio niti je dosao. i sad se ne javlja. a ja sam ocajna 🙁

Komentariši